ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ’NDE YENİ YIL KUTLAMASI

Hastanemiz yöneticileri, çalışanlarına yeni yılın gönüllerince geçmesi dileğiyle bir yılbaşı kokteyli düzenledi. Acısıyla, tatlısıyla ama hep yan yana, omuz omuza ve umutla geçen bir yılın ardından hastane personeli “Hoş geldin 2015” kokteylinde bir araya geldi.
Hastanemiz Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, “Yorucu geçen bir yılın ardından göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı hepinizi kutluyorum” dedi.
Hastane göreve yeni başlayanlara hoş geldiniz diyen Dr. Yıldırım, “2015 yılında da Özel Sani Konukoğlu Hastanesi olarak başarılı işler çıkarmaya devam edeceğiz. Hepinizin yeni yılının kutlar, 2015 yılında başarılarınızın artmasını ve beklentilerinizin gerçekleşmesini dilerim” diye konuştu.
Hastane yöneticilerinin de iyi temennilerini bildirmelerinin ardından, en eski ve en yeni personel kurum pastası kesti.
Kokteyl, personele çekilişle çok sayıda hediye dağıtılmasıyla sona erdi.
Yeni yılı hastanede karşılamak durumunda kalan pediatri hastalarına da hediyeler dağıtılarak, moral verildi.
Güncelleme Tarihi: 12/31/2015
|